Rekisteriseloste

Tämä rekisteriseloste koskee Duodji Shop Oy:n asiakkaita

 

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Duodji Shop Oy
Y-tunnus: 2448889-9
Postiosoite: Sajos 99870 Inari

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Aune Musta
Postiosoite: Sajos, 99870 Inari
Puhelin: 0400 637178
Sähköposti: aune.musta@samiduodji.com

 

3. Rekisterin nimi

Duodji Shopin asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelun toteuttaminen
  • asiakastapahtumien varmentaminen
  • tilaamiesi tuotteiden toimittamiseksi ja tähän liittyvien maksujen suorittamiseksi
  • asiakkaan tunnistamiseksi ja lähetysten toimittamiseksi
  • asiakaspalvelutarkoituksissa, kuten kyselyihisi ja reklamaatioihisi vastaamiseksi
  • asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen
  • markkinointi
  • analysointi ja tilastointi
  • muut vastaavat käyttötarkoitukset

 

5. Rekisterin tietosisältö

Duodji Shop oy kerää asiakkaista seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • ostotapahtuma- ja asiointitiedot
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot sekä peruutustiedot, viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot, mahdolliset tarjonnanestotiedot sekä mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.
  • tiedot tuotearvioinneista
  • tieto markkinointiluvista ja -kielloista
  • tieto tilauksen toimitustavasta
  • maksutapaan liittyvät tiedot, mukaan lukien tieto mahdollisesti käytettävästä lahjakortista

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti

  • Asiakkaalta itseltään puhelimitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla
  • Puhelinyhtiöiden yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä
  • Henkilön / organisaation tilausten, tuotteiden ja palveluiden käytön ja muun vastaavan toiminnan perusteella

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto

Jotta voimme käsitellä tilauksesi parhaalla mahdollisella tavalla, tallennamme kaupan kannalta tarpeelliset tiedot kuten puhelinnumerosi, ja välitämme ne muille tilauksesta ja maksusta huolehtiville yrityksille (kuten logistiikasta huolehtivalle yritykselle (Posti Oyj) ja maksusta vastaaville pankeille (asiakkaan pankki). Duodji Shop oy ei anna tietojasi kauppaan liittymättömille kolmansille osapuolille.

Jos reklamoit Duodji Shop oy myymistä tuotteista ja reklamaatiotasi ei voida ratkaista ottamatta yhteyttä tuotteen valmistajaan tai markkinoijaan, siirretään reklamaatioosi liittyviä henkilötietoja tuotteen valmistajalle tai markkinoijalle.

EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto
Manuaalista aineistoa ei ole.

Sähköisesti tallennetut tiedot
Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Työtiloissa liikkumista valvotaan. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.

 

9.Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 2. mainituille rekisteriasioista vastaaville henkilöille virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto- ja oikaisuasioissa rekisteröity voi olla rekisterinpitäjään puhelimitse 0400 637178 tai postitse kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

 

10. Tiedon oikaiseminen, poistaminen sekä käsittelyn rajoittaminen

Duodji Shop oy oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen, epätarkan tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä, muun muassa toimittamalla lisäselvitys. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä Duodji Shop oy:een rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Rekisteröidyllä on tiettyjen edellytysten täyttyessä oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, ja rekisterinpitäjällä on velvollisuus poistaa henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä. Rekisteröidyllä on myös oikeus siihen, että rekisterinpitäjä rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli eräät tietosuoja-asetuksessa määritellyt vaatimukset täyttyvät.

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle sen rekisterinpitäjän estämättä, jolle henkilötiedot on toimitettu

 

11. Oikeus tehdä valitus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötietojensa käsittelystä toimivaltaiselle viranomaiselle. Suomessa toimivaltainen valvontaviranomainen on:

Tietosuojavaltuutettu
Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki
Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki
Vaihde: 029 56 66700
Faksi: 029 56 66735
Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

 

12. Evästeet ja muut seurantatyökalut

 

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä (”cookies”) kävijäliikenteen tilastointiin sekä mahdollistamaan ja helpottamaan verkkosivujen käyttöä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka lähetetään asiakkaan verkkoselaimelle. Tiedostoon sisältyy yleensä tunnistenumero, eikä se vahingoita päätelaitetta. Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt evästekäytäntömme sekä evästeiden asentamisen tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

 

1. Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni, nimetön käyttäjäkohtainen tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän verkkoselaimeen. Ainoastaan evästeen asettanut palvelin voi myöhemmin lukea evästeen ja tunnistaa selaimen esimerkiksi silloin, kun käyttäjä palaa aiemmin vierailemalleen sivustolle. Evästeistä ei aiheudu vahinkoa käyttäjän laitteelle, eikä evästeiden avulla yleensä voida tunnistaa käyttäjää henkilökohtaisesti.

Evästeet jaetaan istuntokohtaisiin ja pysyviin evästeisiin. Istuntokohtaiset evästeet vanhenevat, kun käyttäjä lopettaa istunnon palvelussa. Pysyvät evästeet säilyvät selaimessa niille asetetun ajan tai kunnes käyttäjä poistaa ne.

 

2. Miksi evästeitä käytetään

Evästeillä voi tehdä sivustosta helpomman käyttää. Ne mahdollistavat erilaisia toimintoja, kuten istunnon muistamisen, käyttäjäkohtaisen personoinnin, tunnistautumisen, kielivalinnan sekä mainonnan kohdentamisen. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia. Kun tulet sivustolle uudelleen, evästeet tunnistavat tietokoneesi. Ne muistavat, mitä valintoja aiemmalla käynnilläsi teit ja mahdollistavat mukavamman käyttökokemuksen.

 

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat välttämättömiä, jotta sivusto toimii oikein. Nämä evästeet eivät muista käyttäjän valitsemia sivustoja eivätkä kerää tietoja, joita voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa.

Suorituskykyä mittaavat evästeet keräävät anonyymiä tietoa siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivujamme. Tämän tyyppistä tietoa ovat esimerkiksi eniten käytetyt sivut ja mahdolliset virheviestit. Ne eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan niitä käytetään ainoastaan verkkosivujen toimivuuden parantamiseen.

Verkkosivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut, kuten esimerkiksi mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset voivat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, johon emme voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä niin sanotut kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä verkkoselaimesi asetuksista. Lisätietoa asetuksista löydät verkkoselaimesi ohjesivulta.

Verkkosivuillamme voi olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista sosiaaliseen mediaan ja eri verkkoviestintäympäristöihin. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemasi palvelu voi asettaa evästeen päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen organisaation verkkosivulta.

 

4. Evästeiden hallinta

Verkkoselaimesi evästeasetuksista pääset hallitsemaan evästeitä ja halutessasi estämään niiden käytön. Voit asettaa selaimesi lähettämään ilmoituksen, kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Evästeiden estäminen voi vaikuttaa sivuston tai sen osien toimintaan.

 

Lista tämän verkkosivuston käyttämistä evästeistä

DuodjiShop.fi käyttää evästeitä sivuston ja palvelujen tarjoamiseksi ja kehittämiseksi sekä sisältöjen ja viestinnän kohdentamiseksi. Edellä mainitut evästekäyntäntötiedot kuvaavat, miten duodjishop.fi käyttää evästeitä, sosiaalisia laajennuksia ja analytiikkaa sekä hyödyntää tietoja.

Seuraavassa on lueteltu duodjishop.fi:in asiakasanalyysin ja sisältösuosittelun tukena käyttämät mittaus- ja tutkimusteknologiat, sekä niiden selaimelle kirjoittamat evästeet:

 

Välttämättömät evästeet
WordPress (ensimmäisen osapuolen evästeet)
WooCommerce (ensimmäisen osapuolen evästeet)

Suorituskykyyn ja käyttökokemukseen liittyvät evästeet

Kohdennusevästeet
Google Analytics (ensimmäisen osapuolen evästeet)

Pin It on Pinterest